Wolność?

Gutta

Wolność?


odcinają ci skrzydła
koniec świata -
myślisz

a to przecież dopiero
początek


walki?
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 5 głosów
Gutta
Gutta
Wiersz · 5 czerwca 2000
anonim