***

agatka

nie będzie wysokich murów
ani rozpuszczonych warkoczy
ani wołania spiralnego w dół
ale i tak uważam,że jesteś fajny

mogę tylko przejść prosto obok
walnąć głupim łbem w horyzont
i dalej uważać,że jesteś fajny
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 11 głosów
agatka
agatka
Wiersz · 6 maja 2003
anonim
  • agatka
    pfelix - masz rację:) -alterka

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • roozia
    podoba mi siuę ten motyw z 'waleniem głową w horyzont' (a raczej łbem)
    bardzo dobre

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • forever
    genialne (komentarz za krótki)

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • nF
    nie będzie wersji czwartej
    ani rozpuszczonych dzieci
    ani spadania do dołu w dół
    ale i tak mogę stwierdzić,że jesteś do bani

    mogę minąć Cię jak ostnia godzina
    uderzyć głową w parapet
    i dalej stwierdzić,że jesteś do bani

    [wersja III]

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • agatka
    nie będzie wysokich murów
    ani rozpuszczonych warkoczy
    ani wołania spiralnego w dół
    ale i tak uważam,że jesteś fajny

    mogę minąć Cię z promiennym uśmiechem
    uderzyć głową w horyzont
    i dalej uważać,że jesteś fajny

    [wersja II]

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • nF
    porosły mnie porosty
    obrosły mnie po prostu
    dorosły jest zazdrosny
    to osły co za zgrzyt

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • Maciuś vel inaczej
    Wyliczanka - zabijanka
    potworności godna grzanka

    Wiersz bez polotu, Ironia nielot

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • nF
    nie cichy poszum, lecz cały wielki huragan, że o tsunami nie wspomnę. Lubię ironię. I za to ocena, wartościowo sama wiesz :)

    · Zgłoś · 21 lat temu