MUSISZ MNIE KOCHAĆ
Czasem rzucasz cierniami
Próbując zranić me serce
Nie mam sił by się bronić
Proszę nie rzucaj więcej
Czasem ranisz słowami
Plotąc z złych słów wieńce
Nie mam czym się bronić
Proszę nie mów nic więcej
Czasem gardzisz oczami
Spojrzeniem duszącym i zwięzłym
Nie mam jak się schować
Proszę nie patrz tak więcej
Czasem próbujesz mnie złamać
Atakując bronią swą prężniej
Zabrałeś mą duszę me ciało
Tak zabrać chcesz serce