Będę wąchać tlen
aż do ziemi
Postaram się kończyć
tylko to, co zaczęłam
Obiecuję ci, niewiemktosiu
że nie przetnę nadgarstków
nie przestanę wąchać
nie zmyję makijażu jeziorem
nie będę uczyła się latać
Nóż jest narzędziem obiadowym
i żadnym innym
Nauczę się jeszcze wiele
Zegnę szyję do tyłu
By ujrzeć blask milionów
Nauczę się zachwycić
by czegoś tutaj nie stracić
jeziorem makijażu" ładne, wprowadza nowy wątek.
Ale ten nóż... a przy śniadaniu też nie można? :-)
ja jem płatki na śniadanie ;-)