Literatura

na zawsze (wiersz)

paja

  

Przylgnąć do Ciebie

W objęciach Twych szukać siebie

Niezależności swej się wyzbyć

W zależność od Ciebie ją przemienić

Istnieć dla Ciebie niczego nie oczekując w zamian dla siebie

Skamlając o miłość

Codziennie, od rana

Tłumiąc szloch, że jestem niekochana,

Że w przedmiot się zmieniam do życia potrzebny

Z przerażeniem dławiącym mnie walcząc,

Że „na zawsze razem" to aż tak długo..


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 22 maja 2008, 11:18
1) Zwroty do adresata z małej litery!
2) Powtórzenie 'siebie' w ostatnich słowach wesów.
3) Niepotrzebny wielokropek w puencie.
4) (kosmetycznie) Zamiast cudzysłów, użyj kursywy.
ew
ew 22 maja 2008, 13:40
Banalnie o miłości. Nie pokazałaś nam nic ciekawego. Wiele w tekście emocji , to fakt, ale to za mało żebyś zyskała uznanie . Inny wiesz Twój poproszę.
przysłano: 21 maja 2008 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca