Literatura

*** (wiersz)

Kruszyna

"dedykuje ten wiersz osobie, ktora ubarwia moj swiat "
Uwielbiam tonąć w Twojej nagości .
Dłońmi dotykać Twojej słodkiej skóry ,
ustami muskając Twoje oczy.
Ich błękit zniewala do dreszczy mych piersi,
dłońmi każdy dotyk wyzwala uciszone namiętności .
Ukryte pragnienia , marzenia w mych piersiach ukryte pożądanie.
I gdy tak płonę w Twojej nagości
łzy spijam z nienasyconej Miłości .

niczego sobie– 11 głosów
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Martuśś
Martuśś 19 grudnia 2006, 15:26
super tekst:) jest naprawde świetny bardzo mi sie podoba:)) duży plus dla aurorki tego tekstu;) buZiole
przysłano: 22 kwietnia 2001

Inne teksty autora

Cisza
Kruszyna
***
Kruszyna

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca