Literatura

troll.txt (wiersz)

Pasożyt Społeczny

i jak Twoje szanele i prady?

warto bylo?
zaczepil Cie jakis dzentelmen?
prosi sie jak trzeba?

o to co inni przyjmuja bez dania racji?

 

i choc mnie tam nie ma

zadwolony z tego jestem

ze nie oddalem tego

co oddac latwo,

to stoje tu 
na ulicy
wyprostowany
dumny

czekam

na nie wiadomo co

 

nie umarlem moze za te polske
(kurwe, ktora mnie tak wyruchala)
i krwi jej nie oddam

pomimo zimych kropel na twarzy
(co tchorze maja mi za zle)

 

to nigdy
nie wyrzeklem sie ostrog
przy moich bosych stopach

 

czy to wystarczajacy wyrok?


fatalny+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 31 sierpnia 2017, 07:09
...za brak znaków diakrytycznych
przysłano: 30 sierpnia 2017 (historia)

Inne teksty autora

bez tytulu.txt.txt
Pasożyt Społeczny
znaki diakrytyczne? serio?
Pasożyt Społeczny

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca