Literatura

Z uwag nieuważnych (wiersz)

Ija

Forma ściągnięta z pewnego poety. Z kogo? :-)
To nie tak, nie tędy nie tu
to nie teraz, niejak i nijak.
Mylisz się i nie masz racji
ja nie czekam na nikogo.
Bo to było tak, a nie tak
Bo to był wtorek, nie wtorek
i słońce, a nie słońce.
Dobrze pamiętam
przecież pamiętam
co ja pamiętam?

W ciszy człowieczej
w sześciu metrach
co przypadają przepadają
W swoim czasie
wszystko
znika.

niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
koczo 23 lipca 2004, 20:54
bardzo mi sie podoba ! a poza tym zauważyłem ze potrafisz tłumaczyć teksty np pink floyd
przysłano: 29 stycznia 2004

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca