Literatura

** (wiersz)

little_devil

Coz…
Zrobilem to…
Popelnilem wiersz…

Jek opetanca…
Skowyt szalenca…
Szloch histeryka…

A moze…
Po prostu …
To moje serce…
Krwawi…

Ktoz zechce
Sprobowac uleczyc to
Co uleczone moze
Byc tylko

Cieplem…
Uczuciem…
Zrozumieniem…
Cierpliwoscia…


Sydney, 26.07.2000

słaby 9 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 28 lipca 2000

Inne teksty autora

Zrozumienie?
little_devil
****
little_devil
tatuaze
little_devil
***
little_devil

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca