Literatura

Zrozumienie? (wiersz)

little_devil


Pytalem sie Ciebie czy mnie chcesz
Z usmiechem odpowiedzialas: Tak

Pytalem sie Ciebie czy przyjdziesz do mnie
Powiedzialas: Oczywiscie

Wiec dlaczego teraz
odwracasz glowe
kiedy wyciagam do Ciebie reke?

Zrozum, nie moge!
To twoja odpowiedz

Mowisz ze sprobujesz
jak tylko bedzie to mozliwe

Wiec… rozumiem…
Opuszczam glowe i z nadzieja czekam
az wzejdzie dla mnie slonce


Sydney, 02.08.2000

fatalny 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 sierpnia 2000

Inne teksty autora

****
little_devil
tatuaze
little_devil
***
little_devil
**
little_devil

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca