Wczoraj padało
Auta płakały deszczem z kolein
Dziecko smutno wpatrywało się w szybę
A Kot cały mokry krył się przy śmietniku
Dziś świeci słońce
Wczoraj Padało
Torick
Torick
Wiersz
·
27 maja 2006
To tylko takie haiku z trzema wielokropkami. Kolejny wiersz pod tytułem "staliśmy na skraju przepaści, ale na szczęście od wczoraj poczyniliśmy wielki krok naprzód"
zupa z kapusty
zupa z kapusty kipi
zupa z kapusty
Terminator,
Predator,
Liberator.
Terminator dwa,
Predator dwa,
Liberator dwa.
Tra la la.