Proszę o chwile zapomnienia
O ciszę płonącą wewnątrz duszy
Proszę o wiatr dzieciństwa
- w którym uczyliśmy się być małymi ludzmi
Proszę o jedną drogę
- prowadzącą do domu napełnionego powietrzem
O ścieżkę bez cierni i bagien
Proszę o wieczne światło
- w kolorze włosów matki
Proszę o rękę ojca
- która jest zawsze cieniem
Proszę o iskrę światła w kącie pokoju
i garstkę milości z czerwonymi ustami
Proszę o mały nagrobek
- na środku morza.
jestem za.
pozdrawiam
yah
głębokie to Twoje proszenie , wiesz .. czytałam już wiele razy i nagrobek na środku morza najbardziej mnie ujmuje
warościowy:) zaiste