Wśród tłumu
Patrzymy na siebie
Bo tyle możemy
Nie naruszając granicy
Głęboko w twych oczach
Jak odbicie lustrzane
Jej dekalog
***
Mężczyzna honoru
Tylko raz podejmuje
Decyzje
Mężczyzna honoru
Stawia sprawę jasno
***
Nadzy
Patrzymy na siebie
Bo tylko tyle możemy
Po przekroczeniu
Wszelkich granic
***
Jeszcze pachnąc tobą
Zaczynam rozumieć
Mój błąd
Kobieta honoru
Nie każe się przepraszać
***
Kobieta honoru
Zna zasady jej dekalogu
Gratuluję udanego debiutu:). I nie przejmuj się tymi, którzy po mnie nastąpią;).
i nie rozumiem, a może nie chcę??
w każdym bądź razie... dzięki za głosy też ;p
Pozdrawiam ...
Jeżeli nie poprawi Mocha zapisu, Mocha nie pojawi się na pierwszej stronie. Tako rzeczę.
Kobieta honoru
Zna zasady jej dekalogu
- swego dekalogu byłoby poprawniej chyba. Tekst fajny, relacje damsko-męskie nie zbanalizowane - to wielki plus.