Na trzepaku

Anonimowy użytkownik

 

jest trochę jakby świat wywrócił się
do góry członkami
koleżanki z podwórka nie lizaki lizują
zanim skończą podstawówkę
staje im w gardłach spróchniały śnieg od biedy

osobiście trochę się boję
jak pewien fakt zżycia
ukochanego nauczyciela odstaję

anonim
Anonimowy użytkownik
Wiersz · 17 marca 2008
anonim
  • anonim
    smarek
    jakiś takiś falliczny wiersz ten się mi zdaje.. ;-)
    Wierszokleci wszystkich krajów na trzepaki!!!
    "do góry członkami"!!! :-)))))

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał C.
    "zanim skończą podstawówkę
    staje im w gardłach..." - na poparcie Smarka :D

    Przeeepraszam. Wyrzuciłbym "jest" z początku.
    a od biedy i zżycia raczej kursywą...
    Nieźle

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał C.
    przepraszam, ale jeszcze ten tytuł... Smarek, popatrz :D

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek
    Michaś!!! nie ładnie.... kojarzyć takie skojarzenia fe!

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Panienka z okienka
    No wiecie, jak moglibyście pomyśleć, że miałam coś takiego na myśli;D
    może faktycznie kursywą

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał C.
    no nie mów, że pisząc o falliźmie, nie miałeś tego na mysli :D

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Panienka z okienka
    ale jest musi na początku zostać, żeby ładnie korespondowało z tytułem.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Panienka z okienka
    NIE MIAŁAM;)
    A tak zupełnie poważnie, temat mało śmieszny w sumie, mam 17 lat i faktycznie takie rzeczy się obserwuje.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał C.
    wieeem, jakiś czas temu pisałem też o tym:

    co drugi chłopiec to kryminalista,
    co trzecia dziewczynka to mała dziwka
    sto tysięcy pi.d i każda na mnie patrzy
    pozostaje chyba tylko strzał rozpaczy

    Ale się nie nadaje do umieszczenia :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał C.
    a o falliźmie to do Smarka :)

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze