* Twoja

whiteshrew

 

nie tylko okazjonalnie

znajdziesz mnie na tacy nocnego stolika

co sam się nakrywa

 

 

nie połykaj mnie wtedy łapczywie

poczekaj aż sama rozpłynę się w ustach

smakiem wiosny lata

jesieni czy zimy

jestem ich pełna po kontury

 

 

póżniej szukaj mnie między wierszami

wzrokiem po pustych miejscach

ten porządek to ja kiedy śpię

szukaj mnie rękoma od poduszki

do nóg łóżka

 

 

czarem i magią nie znikam w nocy

nie umykam z porannym bałaganem

wchodzę w następny dzień życia

 

 

whiteshrew
whiteshrew
Wiersz · 1 kwietnia 2008
anonim
  • ...
    jakieś literówki widzę "porządek" "czarem"
    a wiersz ciepły :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek (s od super)
    ciepło... :-) spokojnie whiteshrewowo :-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    miło, ciepło, fajnie. Ale żeby nie słodzić
    ortograf i literówka - zmień zanim ktoś zauważy! :)
    (porządek i czarem)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    tajemna
    Bardzo fajny, zostawiam tu swój ślad, ocenię jak już wywalisz błędy.Pozdrawiam ;-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    czy zamiast ''między wersami'' nie bardziej pasi ''między wierszami''?

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    dziękuję, ortografy poprawione a wiersz ciepłowaty taki bo i dookoła jest ciepło wiosennie ;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    Michale masz rację, tak było w oryginale ale jak przepisywałam to coś mi się pomyliło ;]
    czy dzisiaj mamy lepszy dzień ? ;D

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    No teraz to super:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    się cieszę :]

    · Zgłoś · 16 lat
  • ataraksja
    Ja bym dała gwiazdeczkę za to ślicznie i z wdziękiem rozsnute ciepło. Nic, a nic nie przedobrzyłaś, a `sprawy się kołyszą` i wyobraźnia też ;)

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze