uniesiona w kamienie

Grzesiek z nick-ąd

niestowarzyszona w drodze

znikąd do nikąd

poprzez wszystko

 

potyka się o głazy

narzucone przez lodowatość

poprzedniej ery

nieuczłowieczonej jeszcze

 

 

nieuchronnie w pocie

czoła chylę po dwakroć

przed ptasim śpiewem

najbardziej prawdziwym

z altruizmów świata

 

 

najmniejsze krople wyryją

wielkimi literami

znoszone inicjały

bez skazy wędrowcze

przysiądź nad sobą

 

 

mniejsza o hemoroidy

na starość i tak wszystko z nas wyjdzie

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 14 kwietnia 2008
anonim
  • ew
    literówka!
    i opadłam z sił

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    druga literówka !
    i się wściekłam

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    Grzesiek Ty popraw szybko bo tu ew szaleje... ze dwojoną siłą.... normalnie ;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    no tak..
    napisz mazidło dla niej to cię zje za literówki:P

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    Jak dla niej, to tym bardziej literówki nie przystoją. Na kolanie Waść pisał, co ślina na język przyniosła, niby rozumiem przekaz, ale płynności mi brak okrutnie. Nie jest to do wywalenia , ale stać Cię na dopracowanie.

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    a tytuł świetny

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    e tam na kolanie:(((
    a z tą śliną przesadziłaś okrutnie...

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    to mazidełko dorastało dwa miesiące... i okazało sie śliną na języku...
    znaczy pora zrewidować poglądy na pisanie:):)
    i okazuje sie że pan Arkadius niejaki nie mylił sie zbyt wiele:D:D:D

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    Cię trzasnę normalnie!
    dwa miesiące? a gdzie płynność Twoja? prze dwa miesiące nie zdołałeś jej dopracować, czy postanowiłeś być trendy?

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    tylko trzecia nie płynie... by mozna poczuc ile wysiłku kosztuje schylenie czoła:((((((((((((((((((((

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze