Tomasz

Marek Dunat

Tomasz


jezusa poznałem stojąc w kolejce po chleb. nie miał
smaku i od razu przykleił się do podniebienia. gość
z czarnymi skrzydłami wylewał w tym czasie słowa
za kołnierz.  nie wolno gryźć - wwierciły
się w ucho. wydłubałem palcem resztki i wytarłem
w pierwszy, biały garnitur. pater noster.

drugi raz jezus ukazał się na koszulce koloru
zgniłej pomarańczy. joszua is mi king . odwróciłem
kroki. przemyłem zęby. nie jestem zwolennikiem
monarchii. czerwony jestem do piekła.

wczoraj dla odmiany usłyszałem. krzyczał
z jej gardła podczas orgazmu. nie uwierzyłem

bo czy można wierzyć kobiecie .


Anathema62 maj 2008

 

Marek Dunat
Marek Dunat
Wiersz · 9 maja 2008
anonim
  • anonim
    zieloneciele
    no pewnie ze mozna Ty męska, szowinistyczna Świnio.
    ja bym zrobiła "gośc" a nie "gościu".albo "pan".
    a tak ogólem to....
    powrócę :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek (s od super)
    :-) ciekawie :-) podoba się :-) fajny pomysł Marek :-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    a bo se postanowiłem poeksperymentować troszkę . cielak ! proszę przeprosić ! ale to juz !!

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    zieloneciele
    uniżenie przepraszam za to, iż ujawniłam fakt, że z Ciebie jest męska, szowinistyczna Świnia
    Mareczku.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    zieloneciele
    a teraz Ci powiem że skoro z gościem to :

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    rip
    świetny Marku. poruszył mnie

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    eve.eve
    i mnie się podoba. nawet bardzo mi się podoba.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    :D dziękuję ! rip ! eve.eve u mnie !! to zaszczyt :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    milczeniem ukłon... złożę...

    · Zgłoś · 16 lat
  • estel
    identyfikować peela z autorem? :\
    można, bluźnierco i prześmiewcze, można. nie cierpię "orgazmów" we wierszach.
    poza tym wiersz, że mucha nie siada. takie mi pisz, a nie jakieś wędzonki.

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze