Na śmierć poety

Andrzej Talarek

Na śmierć poety

Umarł poeta oszczędny w słowach
Najprostszych
Jak życie które przeżył

Zapisał zeszyt w kratkę

Jedna strona jeden dzień
Jedna kratka jedna litera

Strona wiersz kratka myśl
Litera życie jedność

Zostawił pamięć
Na kartkach
Na polach
W sercach

Andrzej Talarek
Andrzej Talarek
Wiersz · 5 czerwca 2008
anonim
  • anonim
    Urughai
    Radzę w komentarzu wkleić raz jeszcze w formie jaka ma być..............tytuł jak dla mnie koszmarny(śmieszny)............bez urazy oczywiście................a treść - hmm...............Serdecznie Pozdrawiam!

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    złymiś
    początek jak najbardziej, później niestety te powtórzenia trochę utrudniły mi czytanie. Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    niestety Andrzeju i ja nie uważam tej próby za najlepszą . wybacz- brzmi to jakoś infantylnie.

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    Dla mnie nie jest do odrzucenia ten tekst, lecz do poprawienia. Spójrz :początek wciąga i chce się czytać dalej , ale potem robisz nudnawe (znowu) przegadanie i wkładasz czytelnikowi łopatą do łba, to co już wcześniej przeczytał. Po co ? No pytam, po co ? Nikt głupi nie jest i potrafi zrozumieć za pierwszym razem, Andrzeju. Poucinaj te jedynki jawiące się od połowy deszczem uciążliwym , zrób miniaturę, a obronię ten wiersz.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Andrzej Talarek
    Nie wiem co się dzieje, zjada mi entery

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    tajemna
    Andrzeju wklej tutaj do komentarza ten tekst, tak jak ma wyglądać, a ja albo inny opiekun wstawimy tam, gdzie powinien być :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    no i jest ślicznie . bardzo korzystne zmiany . sam stwierdzisz z pewnościa , że wraz z ubytkiem niepotrzebnych słów przybyło wyrazu . można by pokusić się jeszcze o małe retusze, ale jest przyzwoicie . puszczam.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Andrzej Talarek
    OK. Dziękuję. Jak podkreślam, gdzie mogę, uczę się na Wywrocie pisania.
    Pozdrawiam

    · Zgłoś · 16 lat
  • tomasz
    czytajac mysle o wojaczku. tekst dobry. dociera do mnie panie andrzeju.
    pozdrawiam

    · Zgłoś · 16 lat
  • Outsider
    ja w zasadzie w nic już nie wierze ale wierze w Ciebie . Dobre i takie poprostu przejrzyjscie romantyczne ... ehhh fajne no

    · Zgłoś · 16 lat
Usunięto 2 komentarze
Wszystkie komentarze