puść oczko tak wyrafinowanie jak dziś
choć w nieodpowiednim momencie
zupełnie jak to w ostatniej pończosze
miało być pięknie
puszczę kaczkę na wodzie
pokażesz mi jak ułożyć rękę
zajrzysz w dekolt
puśćmy wodze zmyślenia
lejce nie będą potrzebne
jazda bez trzymanki jest
sama w sobie przyjemna
puszczę kaczkę na wodzie
pokażesz mi jak ułożyć rękę
zajrzysz w dekolt- to najbardziej. czytam jak kwintesencję prawdy o głupim rodzie ;)