tego dnia
inaczej na nią patrzyłeś
wszystko mówiło
do widzenia
oddech puściłeś rytmem równym
przełknąłeś ciszę
smakując jej korzeń pożywny
palce nie drżały już
jak na klasówce z historii
teraz historię
brałeś w palce
ona ciebie
w zastaw
Pozdrawiam!
brałeś w palce -> dla mnie te wersy. Tylko te wersy niestety. Reszta? Widać, że barszo chciałeś. jednak to nie zawsze plus. Tym razem wydaje mi się, że chciałeś za bardzo.