a ja będę żyć, tak normalnie, po prostu
walczyć z szerszeniami, śmiać
po latach z własnego strachu i kochać się,
inaczej niż kiedyś.
planuję czasami złość okazywać koleżankom
za wygląd i podrywać facetów, bo lubię.
pić nie zamierzam – deklaruję.
zdradzać? – spróbuję
nie, wierzę że mi się uda.
a ty, wypij raz jeszcze i nie mów
na pożegnanie jesteś holly,
ona znalazła kota,
ja już nie szukam.
a resztę to już ocena :) powodzenia:)
L!