pełzają po nas zagraniczne pająki z przeświadczeniem
o przegniłych duszach odganiają zatrute pchły
niedojedzone przemyślenia o obrotach
sfer rozczłowieczonego istnieć i mieć ręce
wskazujące sprywatyzowany las
vegas rozmiarów pudełka po butach na szpilkach
siedzimy w kolejce po podbite
legitymacje wiecznego stworzenia
zaświadczenia o prawie do oddychania
i oczy po znajomości
zahaczę cię moją najsłabszą stroną
zawisnę i sprzedam się
żywe mięso jest teraz w cenie