Literatura

Dziś już nie (to nie jest wiersz a tekst piosenki ktory sama wymyslilam) (wiersz)

Klaudia,Orzelek

 1. Zawsze wszystko było ok.

     Żadnych kłótni żadnych łez

     Żadnych(w tle)

 

     Zawsze wybaczałam Ci

     Zawsze na wszystko machałam ręka

     Ręką

 

  Ref. Dziś już  nie!

         Dziś nie wybazce Ci

         Dziś juz nie!

         Na nic nie przymróże oka

         Dziś już nie... x2

         Dziś już nie...

 

  2. Może ty choć raz przeprosisz mnie

      Powiesz ze nie chciałeś

      Bo to jaaa

 

      Zawsze wybaczałam Ci

     Zawsze na wszystko machałam ręka

     Ręką

 

Ref. Dziś już  nie!

         Dziś nie wybazce Ci

         Dziś juz nie!

         Na nic nie przymróże oka

         Dziś już nie... x2

         Dziś już nie...

 

  3. Nawet nie chciałeś! (przeciaganie)

      Nie spróbowałeś!! ( przeciąganie) 

      Nawet nie spróbowałeś(w tle)

      I teraz pamiętaj że... (przeciąganie)

      Nigdy na Ciebie nie spojrze

      Nie powiem Kocham Ci

      Kocham Cie...

 

 

cala piosenka ma bzc spiewana na falsecie oprocy ostatniej zwrotki


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 11 sierpnia 2008, 13:28
no cóż... nie znam się na tekstach piosenek.. może muszą być banalne?
Zły Miś
Zły Miś 11 sierpnia 2008, 13:49
To jest właśnie jedna z tych pozycji w poczekalni, które zmuszają mnie do palenia tytoniu. Nie! To nie casting na autora tekstów dla Cerekwickiej czy Dody Elektrody!
joan
joan 11 sierpnia 2008, 13:57
nie Grzesiu- teksty piosenek nie muszą być banalne

uśmiałam się - czytając (przeciąganie) :)

może nagraj te piosenkę i umieść ją na wywrocie jest taka możliwość
Zły Miś
Zły Miś 11 sierpnia 2008, 14:52
Joan, chyba nie chcesz tego zrobić tym od muzyki? :D
ew
ew 11 sierpnia 2008, 17:03
zrób , zrób to tym od muzyki :)
Klaudia,Orzelek
Klaudia,Orzelek 5 września 2008, 19:09
eeeeeee.... sory nie lubie dody anie tej drugiej... eh... jakos tu nie pasuje chyba usune sobie konto
przysłano: 11 sierpnia 2008 (historia)

Inne teksty autora

Widok
Klaudia,Orzelek
Gdybym była...
Klaudia,Orzelek
Życzenia Wielkanocne
Klaudia,Orzelek

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca