Literatura

Kochanie... (wiersz)

Agata Qule

In my opinion love is bitch

Kochanie...

 Mówiąc, że mnie kochasz to czy naprawde to czujesz?

Kochanie...

 Dlaczego czasem dzieje się tak jak nie powinno się dziać?

Kochanie...

 Czemu zawsze te osoby, które tak bardzo kochamy ranią nas wprost proporcjonalnie do naszej miłości?

Kochanie...

 Nie myśl, że jestem silniejsza, bo się mylisz.

Kochanie...

 Czy musisz stawiać mnie przed tą decyzją?

Kochanie...

 Jeżeli chcesz, abym odeszła wystarczy jedno słowo, tylko jedno.

Kochanie...

 przez Ciebie jestem przestraszona.

Kochanie...

 nienawidzę tego, że Cię kocham.


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 15 grudnia 2008, 18:18
Magiczny i kultowy banał, wybacz.
estel
estel 15 grudnia 2008, 22:41
WHY?!
Widzicie a nie grzmicie. Ja proponuję z Kochaniem te kwestie przedyskutować, jeśli się nasuną Tobie ciut bardziej oryginalne wnioski, ewentualnie pomysł na ich nie kiczowate zapisanie, zapisz. I pokaż.
przysłano: 14 grudnia 2008 (historia)

Inne teksty autora

Na urodziny
Agata Qule
"Przygarnij ją"
Agata Qule
...
Agata Qule

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca