coś by się chciało jeszcze pisać
niestety coś nie miewa treści
prawda jest naga potem łysa
i cicho się we wszystkim mieści
na ogól bywa niezbyt chciana
ale podobno jest potrzebna
i chociaż kroczy na kolanach
w życiu jest przecież tylko jedna
że tam gdzie kończą się oddechy
zaczyna się nadziei kartą
może to były tylko śmiechy
a może wszystko tynfa warte
zaczyna się nadziei kartą - bo się trochę rym zachwiał
niestety coś nie miewa treści" - coś o tym wiem ;(
szczerze mówiąc to jak dla mnie większość Twoich wierszy jest na jedno kopyto. Dawno nie zaskoczyłeś czymś oryginalnym i ponad poziom jaki już pokazałeś. Zresztą jak większość użytkowników dających sobie wzajemnie wyśmienite w zasadzie nie wiadomo za co. Kiedyś potrafiłeś.Tyle z mojej strony.
ja juz starawy jestem więc nie bywam zobowiązany:(