Moja samotność i mój egoizm

malutenka

Czernią moich oczu
jest ich samotność.
Dla nich percepcją świata
jest zwykły egoizm.
Przejawia się on w wielu postaciach
i zawsze przegrywa walkę...
Przegrywa walkę z moja samotnością
malutenka
malutenka
Wiersz · 11 grudnia 2000
anonim