W

Aniołek

oko
wbiłem sobie
(w) rzeczywistość

zabolało.

Aniołek
Aniołek
Wiersz · 6 sierpnia 2010
anonim
  • Ir
    Czytam tak:

    "w oko
    wbiłem sobie rzeczywistość

    zabolało"

    Jak na 15 latkę, błyskotliwe.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Krystian T.
    miła miniaturka, w sumie to (w) daje szerokie pole interpretacyjne. i rzeczywiście jak na 15-nastkę nieźle jest, bo są starsi od ciebie co takie poema naiwne tworzą, że ho, ho. ale fajnie że jesteś. czekamy na następne, przynajmniej ja czekam:)

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    i pewnie dlatego - osoby uzależnione twierdzą, że;

    "życie na trzeźwo jest nie do przyjęcia"

    (w) zbędne....................skoro jest Tytułem

    · Zgłoś · 14 lat
  • Marcin Sierszyński
    Powiem tak - przeczytałem, zauważyłem, ale z jednego tekstu nic nie wywnioskuję.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Aniołek
    Mithril, "W" (tytuł) sam w sobie posiada już coś, co przyciąga do siebie czytelnika, bo kto nie zainteresowałby się tytułem tak krótkim i tak tajemniczym? :) Przynajmniej jato odczuwam w swoim stopniu i ze swojej perspektywy.

    Drogi Marszyński, gdybyś mógł, to poproszę o bardziej rozbudowaną wypowiedź (owszem, opinia jest w pewnym sensie do jakiegoś stopnia rozbudowana, ale potrzebuję jednak szczegółów, cóż takiego Ci się nie podoba... ;)).

    · Zgłoś · 14 lat
  • Marcin Sierszyński
    Jeszcze nie jestem pewny oceny wiersza, bo brak mi kontekstu. Dlatego czekam na więcej. :)

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    może w twoim mniemaniu jest tajemnicze......................dla mnie jako czytelnika owo "(w)" w nawiasie jest śmieszne.................i nie na miejscu - wysilona dwuznaczność...

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Wstaw coś jeszcze. Pokaż co umiesz, jeden krótki tekst niewiele mówi o Twoim warsztacie/talencie. :)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Aniołek
    No dobra, wstawię coś jeszcze. Jednakże ostrzegam, że takim sposobem dopiero zaczynam pisać... i powiem, że wciąga. :D

    · Zgłoś · 14 lat
  • Justyna D. Barańska
    no ciekawa jestem co na to Jaqint. konkurencja mu rośnie ;)

    · Zgłoś · 14 lat
Wszystkie komentarze