nic

opuncja

nic tu nie ma ;-)

opuncja
opuncja
Wiersz · 27 września 2010
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    eeeeeeeeee.... dziwny wiersz.
    na początku bardzo banalnie, a później jakoś tak... strasznie! podmiot je filiżanki i zbiera części ciała? to ja mu nie zazdroszczę...

    · Zgłoś · 14 lat
  • Joanna Krzepina
    przekombinowany. jakby udziwniony na siłę. przerzutnie nie zawsze uzasadnione.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Justyna D. Barańska
    mam dokładnie takie same odczucia jak dziewczyny, jest i strasznie i przekombinowanie. Hanibal Lecter pijący do lusterka.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Jakint
    Dla mnie OK. Ale ja troche dziwny jestem.

    · Zgłoś · 14 lat
  • opuncja
    Dziękuję za wypowiedzi. Może nie zrozumiałyście tekstu ?
    Chętnie Wam go wytłumaczę. Jesteście lepsze niż Hanibal Lecter. Pozdrawiam! Opuncja.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Justyna D. Barańska
    w sumie to po części cofam swoje słowa, bo tekst można odczytać na wielu płaszczyznach, jeśli zapomni się o wątkach erotycznych i podąży bardziej w stronę filmową lub w stronę filozoficzną. coś między bezwzględnością a wchłanianiem świata zewnętrznego a wyrzutami sumienia. tylko wciąż mi tym Hannibalem zalatuje.

    · Zgłoś · 14 lat
  • opuncja
    tekst ma tylko jeden kierunek, ale dobrze rokuje, że ktoś widzi w tym wiele płaszczyzn. w sumie w tekstach fajnie jest pogrzebać i zobaczyć drugie dno. jestes bardzo blisko. z reguły kobiety nie są bezwględne a tu taką mamy w tekście. wykorzystuje, zdobywa mężczyzn. a co dalej ? to już proszę czytać. pozdrawiam. Opuncja.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Justyna D. Barańska
    jak to z reguły nie są? najbardziej bezwzględni ludzie, jakich znam, to akurat same kobiety :P

    · Zgłoś · 14 lat
  • opuncja
    to nie zazdroszczę znajomych ;-)

    · Zgłoś · 14 lat
  • ew
    Clint Eastwood to jeden z moich ulubionych aktorów, też bym wolała być czasem jak on, a nie jak rozmemłana dziewoja, mieć jego moc i bezwzględność. Tak, po najłatwiejszej płaszczyźnie interpretacji sobie poszłam:)

    · Zgłoś · 14 lat
Wszystkie komentarze