środek ciężkości to fragment
pomiędzy tym co nastało a tym co podstępne
wątła śmierć pozapycha kąty
przerwy gdzie na każdego przychodzi spóźniona kolej
tego roku populacja nornic spadnie do zera
jak temperatura niekochanego ciała
uśmiech to tylko jedna z krzywizn
A z nornicami poważnie? :P Znaczy mrozy bez śniegu?
Tussi - bedom. movie ci ze bedom.
Tomek - dzieki.
co do tekstu, to chyba jeszcze kilka razy muszę się pobawić w jakiegoś satelitę i pokrążyć jeszcze trochę, bo o ile potrafię sobie złapać myślowo dwuwersy, tak całości nie ogarniam.