wlecze mnie sen
za włosy
przez światy okna drzwi
zostawia niedomknięte
przepływam niepłynnie
z jednego w drugi odcień szarości
na plecach krztusząc się powietrzem
plączą mi się włosy od nadmiaru myśli
gdy śmieję się w amfiteatrze
pełnym jak jabłko
małych robaków
"plączą mi się włosy od nadmiaru myśli", świetne. Teraz wiem dlaczego ludzie mają włosy kręcone:)
"plączą mi się włosy od nadmiaru myśli
gdy śmieję się w amfiteatrze
pełnym jak jabłko
małych robaków"