*traktat filo-ZOFII-czny z miłością
do Zosi branej
od kuchni i potraktowanej
w zgodzie z zaZADami
jajko jest mądrzejsze od kur-
-wy daje się kosztować
kosztuje
(non olet
non omlet)
pokazuje ptaka w konsekwencji swego
ja&ja wyklutego i wypluwa-wykluwa
wzwodem postawione na sztorc
przypadkowym kolumbem odkrywa istotę
matki ziemi U-RODzicielki
żądz
(non olet
non omlet)
rządzi żądzi nie
zrzędzi jest
zakrętem ukształtowane na językach
przelecianych podobieństwem brzmień
i znaczeń potrawą
ozorną a'la curve (przy czym stanowi
istotny łacznik panierki
zlepiającej rzymski okrzyk Juwenalisa
panem et circenses z utartym chlebem i solą
w oku ceremonialnego cyrku) (czego potrzeba bardziej
pospólstwu czy cyrku czy chleba nie
rozstrzygają ceremonialnie
milcząc) żądze rządzą rządy zrzędzą i zaspoka-
-jają
jają
(non olet non
omlet)
jajko jednak jest pierwszą
przyczyną i podstawą przyUrodzenia stykając
zakręty samo w sobie stanowi kolejne
konsekwencje przelatywania skorupka
nasiąka przez sTWORZENIA działa w PROST
TYTUŁUJĄC
(non olet non omlet)
weni i woni i nie jest mimo
wszystko ZBUCZone i tylko
ja&ja udowadniam fuck'ty wszystkim
znane (non olet non omlet z
bóg
z boku) stojąc na sztorc wśród skorupek
ja &ja
jają
drogą
drogą
(non olet non omlet cenność senność ją-
-dro
-dro
-go) Białko mam na oczach
żółtkiem zalega na wątrobie
nowa droga trakt i trakt-
-at
-at
-akujący
oczywistością
(non olet non omlet
sadzone)
na sztorc kurty-
-(za)-
-na-
-(sssssssssssssssssssssssssssssssss)
(wąż robi sobie
z nassssssssssssssssssssssssssss
wielkie RAJA)
po nocy zBUCZYĆ się trzeba Dzień
smaży mądrość na patelni
(z dodatkiem boczku
ot aluzja taka
z boczku)
perspektywą z buka za oknem
spogląda na mnie skrzydlaty skutek
mądrzejszego od kur-
-wy
tryska mi dzień
na twarz
na twardo na miękko
non omlet jądrość
prosta
tatatatatata
tata
ta
leży
ojcowizną
między nogami się
puenta wzwodzi
na pokruszenie
cha---
---ośliwie żłobieniem
"Pokora to widzenie siebie w prawdzie" więc śmiało wal
ja mam dystans
więc strzelaj
;-P może dosięgnie
skoro ja nie trafiłem
bij waść do mego wstydu
ostrzem
....
Dzięki za odwiedziny
ave Ars
;-) na cokolwiek;-)