Kasandra przygląda się egzekucji. Jeszcze
nie wie, że nie ma to większego
sensu, więc patrzy mocniej.
Opis.
Kasandra nie chce już widzieć.
Jej policzki oblewa palący
Styks. Wystarczy jedno moje
słowo i dziewczyna odejdzie.
Kuszące.
.
Kasandra przygląda się egzekucji. Jeszcze
nie wie, że nie ma to większego
sensu, więc patrzy mocniej.
Opis.
Kasandra nie chce już widzieć.
Jej policzki oblewa palący
Styks. Wystarczy jedno moje
słowo i dziewczyna odejdzie.
Kuszące.
.
z rąk ludów niedojrzałych do życia."
Sam onegdaj popełniłem wiersz na jej temat. Ty uchwyciłeś to z innej strony i znacznie lepiej.
nie wie, że nie ma to większego"
(nie pytaj gdzie mi poszły myśli zanim poszedłem za przerzutnię. "to" mi się uczłowieczyło i ... wcale nie kpiąc z tekstu ... dostałem w pysk... To jest perfidnie ... mocne...