to taka mała prowokacja w postaci pigułki :)
Czy zawsze musi być na serio do końca na ful w kolorze pokera?
Nie, prawda i tak jest też dobrze i niekoniecznie o ocenę tutaj chodzi.
Zgadzam się, ale decydując się na miniaturę dajesz nam do zrozumienia, że w tym minimum będzie skondensowane maksimum. Tu po prostu nie czuję mocy, ale to ja:)
Jacku, postaraj się. Wyobraź sobie taką sytuację, w której starowina, ale nie koniecznie tylko ona, nie ma dość wdowiego grosza na wykupienie recepty. Czy bez koniecznych dla jej życia medykamentów przeżyje? Zgadnij. Ale, to też tylko ja :))
Ale to tylko moje zdanie...
Czy zawsze musi być na serio do końca na ful w kolorze pokera?
Nie, prawda i tak jest też dobrze i niekoniecznie o ocenę tutaj chodzi.