w dzieciństwie zaplatałam warkocz twojej babci
miała anielskie włosy świeciły srebrem
a ręce pachniały piernikiem
kiedyś opowiem ci o niej posłuchaj piosenki
o dwóch samotnych sercach jeśli pęknie moje
wzniosę się wyżej i opadnę mgłą
chodź pobawimy się lalką którą wybierzesz
umyjemy i uczeszemy bo wczoraj zasnęła brudna
pozytywnie :)
Ale, dlaczego ( muszę się zapytać) jest ten pierwszy wers „ tylko dla siebie: który czytam jak tytuł , a na pewno w połączeniu z tytułem i on mi się nie łączy z następnymi wersami. No, ale to tylko takie moje poważne, ale nieważne refleksje.
Dziękuję - pozdrawiam wieczornie.:)
jestem zadowolona.:)