Literatura

nienie (wiersz)

nonFelix

rozmowa się nie klei
już dawno znudziło nas
o czym mówiłem

 

że czegoś zapomniałem
że jestem spóźniony
to chodzi parami
po głowie jak
tu siedzę
na nerwy
na żarty

 

ale lecę dalej
słuchasz z wyrazem
którego nie porafię
i nie chcę odczytać
to bardzo ciekawe
podejścia parady
środkiem ciszy
maszeruję

 

po co tylko
kolejny krok
z zaparciem
z wytarciem
to pieprzenie
dudnienie w piersi
potęguje echo


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 18 lutego 2011, 18:35
"tu siedzę
na nerwy
na żarty"
- burza mózgu po tych słowach. świetnie
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 19 lutego 2011, 21:27
bardzo zgrabnie z tej oszczędności słów wybrnąłeś i chociaż rozmowa się nie klei, to wiersz wystarczająco się pokleił.
przysłano: 14 lutego 2011 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca