kiedy jeden kieliszek wypijał drugi
kontrast wspomnień przemijał
z wiatrem Dyżur w pracy ciągnął się
jak niejeden pociąg na
polskich torach Pociągnij mnie
kolega siostry często rozmawiał bez
ograniczeń Prawdopodobieństwo tego
że jesteś dzieckiem
swoich rodziców jest pięćdziesięcioprocentowe. Bb.
Podobnie jak Marcin B. przytakuję wobec kombinacji z wersyfikacją;-)
Biologicznych odniesień nie szukałem... były dla mnie za odległe(na biologii interesowały mnie inne rzeczy, ale o tym ... sza;-)
Bb podobnie jak Arek przeczytałam jako nieuchronną konsekwencję AA i niemożność zmiany pewnych następstw.