zamiast ciebie mam różowe dildo, działa lepiej.
nie muszę się nawet ukrywać z pragnieniami, przecież
kocham nieprawidłowo.
za ścianą masz swoją wenę, ukryty wymiar kary -
moje głodne myślenie, niestabilność psychiczną. żałuję więc,
że z tobą rozmawiam. trupy w twojej szafie odzywają się
zbyt często, śpiący królewiczu. ja jestem tylko kobietą.
ty aż mężczyzną, wiesz jak mnie zawodzić.
wolę taki tekst z dildo niż z dmuchaną lalą, która zalewa tęsknota do krwi i kości