Literatura

wszystko to samo (wiersz)

Vincent_Ettrich

 

 

dążąc, biegnąc po okręgach,

walczymy by nie poddać się sile dośrodkowej

 

poszerzać je

 

aby widzieć i wiedzieć więcej

odśrodkowość ma przyjść z pomocą,

 

lecz do czego przyda się księgarnia

z bardzo tanimi produktami

skoro przestrzeń jest nieograniczona…

 

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 19 pazdziernika 2012, 15:01
bardzo dobre pytanie, przepraszam - stwierdzenie
przysłano: 19 pazdziernika 2012 (historia)

Inne teksty autora

...
Vincent_Ettrich
Sharadkumar Dicksheet
Vincent_Ettrich
jogini w krainie Kraka
Vincent_Ettrich
Cała reszta Woody
Vincent_Ettrich

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca