przychodź
każdego wieczora miej inny smak
zaskakuj mnie w różnych temperaturach
daj poznać wszystkie dna
dojrzewaj
zyskuj nowe wątki i historie
nie tracąc na wartości bądź
codziennie innym doświadczeniem
przychodź
każdego wieczora miej inny smak
zaskakuj mnie w różnych temperaturach
daj poznać wszystkie dna
dojrzewaj
zyskuj nowe wątki i historie
nie tracąc na wartości bądź
codziennie innym doświadczeniem
każdego wieczora miej inny smak
zaskakuj mnie w różnych temperaturach
daj (...) poznać wszystkie (...) dna
dojrzewaj
zyskuj nowe wątki i historie
nie tracąc na wartości bądź
codziennie innym doświadczeniem"
Bardzo podoba mi się pomysł.
Jest świetne porównanie beaujolais do kochanka, bo to wino jest wyjątkowe i ma być wyłącznie pretekstem do zabawy. Z założenia nie musi nic więcej, ale...
ceną jest, że to ma być tylko krótki romans, bez żadnych perspektyw na przyszłość.
...i TEGO mi brakuje (póki co) w Twoim cyklu.
dziękuję.
chociaż zastanawia mnei czy nie powinno zostać np "twoje dna"?
Jakoś muszę to skończyć i myślę, ze wizja podrzucona przez Ciebie mi odpowiada.
Powodzenia!
a teraz urodził się pomysł na cykl, więc muszę to wykorzystać.