Literatura

Dusza (wiersz)

Ewa Kalinowska

okalecza swoje ciało

chce być wyższą rasą

wyjąc co wieczór na ulicy

piekielne dziecko

w oczach jego droga krwią wyznaczona

słowa kąpie w okrucieństwie

a kiedyś nawet żelazko miało duszę 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 5 marca 2013 (historia)

Inne teksty autora

(nie)winna
Ewa Kalinowska
Zjedz mnie
Ewa Kalinowska
Charlesa Masona
Ewa Kalinowska
Śmierć
Ewa Kalinowska
Nieobecność
Ewa Kalinowska
Kły
Ewa Kalinowska
Ciało ziemi
Ewa Kalinowska

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca