Napisane przez siebie

Wojciech Sito

 

Idziemy w lewo, naprzeciw pięciu przeszkodą.

Najpierw omijamy dwie pierwsze z pełną siłą.

Przez kolejne dwie przechodzimy nie przechodząc.

Ostatnią zostawiamy sobie.

 

Wojciech Sito
Wojciech Sito
Wiersz · 15 maja 2013
anonim