Literatura

*** (wiersz)

autosennosc

jestem łazęgą

zatrutym owocem na drzewie szczęścia
małodusznym sklepieniem świata
krótkowzrocznym idiotą pewnym
styranym człowieczeństwem pionkiem
jąkającym się wiecznie prostakiem
łgarzem sędziwych prawd
znerwicowanym przypadkiem
fikcyjnym wytworem wyobraźni
                                                                   
znad fabryk mglistych
unoszę się ja
prawowity mieszkaniec Ziemi

 

 


słaby 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 28 czerwca 2013, 19:35
"zatrutym
małodusznym
krótkowzrocznym
styranym
jąkającym
znerwicowanym
fikcyjnym"

dużo tego.............................za dużo
przysłano: 28 czerwca 2013 (historia)

Inne teksty autora

***
autosennosc
***
autosennosc
***
autosennosc
***
autosennosc
Pytanie retoryczne
autosennosc

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca