Literatura

***( nie obarczajcie winą...) (wiersz)

Ania W.

( krótko, zwięźle, barwnie i na temat - przyp. Szluger)
nie obarczajcie winą
szarości
brudnego nieba
ołowianych ulic

nie litujcie sie nad
psem
on wie kiedy przestać
wyć

niczego sobie– 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 11 sierpnia 2001

Inne teksty autora

epidemia
Ania W.
Niewierna
Ania Wł.
za progiem zniknę
ania wł.
***
ania wł.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca