Literatura

Przyciągnę spojrzenie (wiersz)

Awsiukiewicz Anna

dziką

znajdziesz mnie na łące

wybuchnę czerwienią

 

przez niebiesko - zielone

dywany kwiatów

zaproszę twoje ręce

 

uległa

rozsypię się makami


fatalny+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Aldona
Aldona 13 pazdziernika 2013, 10:09
czerwony mak okresowo wybuchający czerwienią?
www.youtube.com/watch?v=O3ziZeaXPcc
przysłano: 13 pazdziernika 2013 (historia)

Inne teksty autora

Tylko kosy śpiewają tak samo
Anna Awsiukiewicz
Płynę jak rzeka
Anna Awsiukiewicz

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca