Literatura

...nie planuj ze mną życia (wiersz)

Katarina / Katarzyna Klatkiewicz-Stuper

Ja zbudzona o poranku
Ja ze świtem przywitana
Wykochana
Wypieszczona
Oczekuję niezbyt wiele

Obierz dla mnie pomarańcze
Owiń zimnym prześcieradłem
Porozmawiaj o muzyce

I nie planuj ze mną życia

dobry 13 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Jacek
Jacek 31 pazdziernika 2003, 00:13
Tekst patrze sobie niezly - choc warsztatowo brakuje mu symetrii
przysłano: 6 marca 2000

Inne teksty autora

BEZ IMIENIA
Krzysztof Kamil Baczyński
O mój ty smutku cichy
Krzysztof Kamil Baczyński
Pieśń kupca
Bertolt Brecht
Psalm 4
Krzysztof Kamil Baczyński
Bohater
Krzysztof Kamil Baczyński
Pokolenie
Krzysztof Kamil Baczyński
Pragnienia
Krzysztof Kamil Baczyński
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca