dziś na mieście głośno
z powodu rychłego powstania
pojednania
święci ozdabiają wystawy sklepów
ich twarz wyraża autentyczną nadzieję
jest i świątynia gdzie po papieżu
została mokra plama
tak cieszą się ci którzy wierzą
naprawdę mocno
niewidomi nieco psocili
gdy łapali Pana Boga za nogi
by później przetrącić ważne figury
dlatego jutro w centrum
stanie kopia pojednania
uzbrojeni nadciągną
jeszcze poprawią
Raport z przygotowań do apokalipsy
Potisz
Potisz
Wiersz
·
13 kwietnia 2014
Ok. na nic więcej mnie nie stać, ale dzięki, że wpadasz;)