nie mogę cię kochać
rozdarta na pół
im dalej jesteś
tym więcej...
niedosyt spełnienia
odbiera mi siły
im bardziej pragnę
niweczę…
***
cliffhanger
cliffhanger
Wiersz
·
5 kwietnia 2015
Poszukaj bardziej wartościowych inspiracji
To są moje emocje i dla mnie są wartościowe. Niektórzy klepią dla klepania, a ja piszę pod wpływem swoich emocji."
Proponuje te "emocje" zapisywać w pamiętniku a nie na portalu literackim.
Na temat, który poruszasz, pisało już wielu i znacznie ciekawiej.
Lirycznie też uwiera, ot taka pustka.
Trudno żebyś pisała pod wpływem moich emocji. Chodzi tylko o to żeby swoim emocjom nadać kształt liryczny i wartościowy kiedy się zamieszcza tekst na portalu literackim. Każdy z nas pisząc narażony jest na oceny złe i ma nadzieję na dobre.
Jak widzisz nie jesteśmy jednolici w ocenie Twojego tekstu. I tak jest najczęściej.
Natomiast wzywanie do pokazania twarzy ma się tak do dyskusji o tekście jak ślepy do karabinu snajperskiego. Mnie przynajmniej wcale nie przeszkadzało w ocenie tekstu Twoje zdjęcie.