pseudomuzyk

kopia cesarza internetu

raper Popek

szczyt prymitywizmu i kiczu

zakompleksiony śmieszny chłopek

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 13 lipca 2015
anonim
  • Kuba Nowakowski
    że też Ci się ta laga nie omsknie, Capri, kobieto w cylindrze...

    · Zgłoś · 9 lat
  • kopia cesarza  internetu
    Kuba to Twój fan?

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Co to ma być?

    · Zgłoś · 9 lat
  • Mi Lo
    ulało się. gorzko i żółto dookoła.

    · Zgłoś · 9 lat
  • kopia cesarza  internetu
    Rap
    pseudomuzyka
    gnijący ochłap
    rapowanie
    bzdurne kiczowate gadanie

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    I co z tego, to same oczywistości, gdzie tu liryka?
    czytelnik gdyby nie znał ciula Popka co z tego wyniesie, nic.

    · Zgłoś · 9 lat
  • Mi Lo
    nie znam popka, a rymowane nawijanie pod sklejone bity raczej mnie nie rajcuje, ale wiem, że i w tej materii są Twórcy:
    np. Fisz dorównujący utalentowanemu ojcu
    i L.U.C. z jego całkiem sensownymi projektami

    · Zgłoś · 9 lat
  • abc
    Fisz i L.U.C. to całkowicie inna liga.
    Popek i Firma to gangsta łoł ;)
    są umiejącymi się sprzedać biznesmeni
    robiący dzieciakom wodę z mózgu,
    muzą i ciuszkami. Niestety nie widzę
    w tym tekście jakichś szczególnych walorów.

    · Zgłoś · 9 lat
  • kopia cesarza  internetu
    Jakiś łepek upodobnił się do popka, wycinając sobie szramę na twarzy.

    · Zgłoś · 9 lat
  • kopia cesarza  internetu
    Walorem tekstu jest zwrócenie uwagi na prymitywny rap, który otumania młodzież.

    · Zgłoś · 9 lat
Wszystkie komentarze