jestem sobie
jestem głupi
co mam robić
a co mam robić
jak nie wiedzieć
a co ja wiem
co ja jestem
wiem że jestem
taki jak jestem
może niegłupi
ale to może tylko dlatego że wiem
że każdy jest dla siebie najważniejszy
bo jak się na siebie nie godzi
to i tak taki jest się jaki jest
jestem głupi
co mam robić
a co mam robić
jak nie wiedzieć
a co ja wiem
co ja jestem
wiem że jestem
taki jak jestem
może niegłupi
ale to może tylko dlatego że wiem
że każdy jest dla siebie najważniejszy
bo jak się na siebie nie godzi
to i tak taki jest się jaki jest
pobyt w mieście nie czyni jeszcze mędrkiem miastowym a wybitność, jako wielkość ma charakter względny, dla jednych wybitny a dla innych miałki
znam dużo lepszych pisarzy
klepiesz dyrdymały szkolne, bez zrozumienia, jedno zdanie i dwa błędy merytoryczne
...poeta też jest pisarzem!
tak,wiem, piszesz brzydko i bez sensu...
- co mam robić
- a co mam nie robić :-)) jest egzystencjalny i zabawny. No takie życie, że człowiek nie wie jak się nazywa, mam tak codziennie. ;-) Jestem zmęczona nierobieniem niczego. To męczy.
https://youtu.be/wSNwpz3A69I