Literatura

... (wiersz)

Klaudia Synator

Lubiłam twoje włosy-

Lubiłam je owijać wokół palców.

Lubiłam twoje rzęsy-

Mogłam je liczyć literami.

Lubiłam twoje niebieskie oczy-

Mogłam wpatrywać się w nie godzinami.

Lubiłam twoje usta-

Mogłam je całować nieustannie.

Lubiłam ciebie.

Lubiłam, ale

To za mało, aby kochać.

 

 


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 5 pazdziernika 2020, 23:25
Jest do poprawienia lecz inna rzecz mnie zaciekawiła.
Świadomość istoty sprawy, to bardzo dobrze kiedy kobieta zna swoją wartość. Delikatnie ale stanowczo. :)
Czasem ubolewam, że poprzedni system, może też szarość komunistycznych ulic, puste półki w sklepach, marazm i te beznadziejne reformy, które musieliśmy znać na pamięć. To wszystko razem zabijało w nas poczucie wartości.
przysłano: 5 pazdziernika 2020 (historia)

Inne teksty autora

2. Frustracja.
Klaudia Synator
1. Czasami.
Klaudia Synator
Bawełniana piżama
Klaudia Synator

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca